17 Kasım 2010 Çarşamba

Thy Teknik A.Ş.Türk Hava Kurumu İle Anlaşma İmzaladı

THY Teknik A.Ş., Türk Hava Kurumu (THK) ile imzaladığı anlaşmayla 14 set Bombardier CL-215 Uçağı İniş Takımının bakımını gerçekleştirecek. Bakım hizmetleri Teknik A.Ş.'nin

THY Teknik A.Ş., Türk Hava Kurumu (THK) ile imzaladığı anlaşmayla 14 set Bombardier CL-215 Uçağı İniş Takımının bakımını gerçekleştirecek. Bakım hizmetleri Teknik A.Ş.'nin İstanbul'daki tesislerinde yapılacak.
THY Teknik yetkilileri Türk Hava Kurumu'na, İniş Takımları bakımları için THY Teknik A.Ş.'yi seçmelerinden dolayı teşekkür ederken, THY Teknik A.Ş.'ye duyulan güvenceden dolayı memnuniyetlerini ve THY Teknik A.Ş.'nin sağlayacağı hizmetin kalitesi ile Türk Hava Kurumu'nun beklentilerini karşılayacaklarına inandıklarını bildirdi.
Türk Hava Kurumu temsilcileri, THY Teknik A.Ş.'nin hizmetlerinin kalitesine güvendiklerini ve bölgenin en güçlü MRO şirketlerinden birinin desteğini almaktan memnun olduklarını açıkladı.
Türk Hava Yolları'nın iştiraki olan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. bakım ve onarım merkezi olarak, Boeing ve Airbus uçaklarına gövde, motor, yedek güç ünitesi, iniş takımları ve komponent bakım hizmeti veriyor. Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., Türkiye merkezli müşterilere ek olarak Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerinden 100'ü aşkın müşteriye İstanbul'daki bakım merkezinde istihdam ettiği 3 binden fazla nitelikli personel ile bakım ve onarım hizmeti sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder